HRIMFAXA STUTTERIBESØG

Dato og tidspunkt:

Lørdag d. 17. juni kl. 10:30

Mødested:

På Stutteri Legind Legindvej 41 7900 Nykøbing mors

Tilmelding:

Tilmelding på sms til Marlene 28188196 senest d. 14 juni

Hrimfaxa inviterer til Stutteri besøg

Tredje Stutteri besøg bliver på skønne Mors. Her gæster vi Stutteri Legind, som ejes og drives af Mette og Bo Sørensen, sammen med deres børn.

Bo har hele sit liv været optaget af den islandske hest og kan næsten kaldes mr. Hrimfaxa, da han var et af de første aktive medlemmer af vores klub Hrimfaxa. Da klubben blev dannet i starten af 80’erne var Bo en aktiv frontfigur for vores klub, og i rigtig mange år har stået for et utal af arrangementer og kurser. Samtidig har han også været aktiv i DI’s bestyrelse og sports udvalg, landshold deltager, samt fungeret som holdleder og træner for det danske landshold.
Mette har uddannet sig gennem Olil Amble på Island, og står for den daglige træning og tilridning af stutteriets heste. Mette har også flere flotte resultater bag sig og særligt kender vi hende, som rytter på hingsten Nökkvi fra Glyngøre, som stutteriet solgte i 2022.
Stutteri Legind giver os en rundvisning hvor der bliver plads til en snak om avl og hingste, samt historien omkring hvordan stutteriet startede og hvordan de er kommet til hvor de er i dag.
Temaet denne gang vil være ”hoppen foler”, hvor Lisa Zimmermann, vil fortælle om den sidste del af drægtigheden, foling de første timer, føl sygdomme og føllets første måneder.

Pris:
Hrimfaxa Medlem børn u/16 år: 30 kr.
Hrimfaxa Medlem voksen: 50
Ikke-medlem børn u/16 år: 50 kr.
Ikke-medlem voksen: 70 kr.
Hrimfaxa vil stå for middagsmad og forfriskninger, som er inkluderet i prisen.
Tilmelding på sms til Marlene 28188196 senest d. 14 juni