Hrimfaxa inviterer på Stutteri besøg

Dato og tidspunkt:

Søndag d. 23. april kl. 10:30

Mødested:

Stutteri Limfjorden, Kystvejen 61, 7755 Bedsted Thy

Tilmelding:

Tilmelding på sms 28188196 senest d. 18 april

Er du selv avler, måske har du et ønske om at lave dit eget føl eller ønsker du at købe et føl, og gerne vil kende til nogle af de overvejelser der ligger bag dens opvækst ?
Så syntes vi helt klart du skal tage med Hrimfaxa på tur.
Vi har lavet aftale med hele tre avlere/stutterier i vores lokal område, som vil åbne dørene for deres stalde, historie, erfaringer og tanker bag deres avl. Samtidig har vi lavet et tema for hvert besøg, som vil indeholde et lille foredrag.
Det første besøg bliver:
Søndag d. 23. april kl. 10:30
På Stutteri Limfjorden
Kystvejen 61
7755 Bedsted Thy
Stutteri Limfjorden er klar til at vise de store åbne vider i Thy frem.
Her har stutteriet sin tre avlshingste, flere avlshopper med føl og hopper udefra til at går i stod og nyder deres tilværelse sommeren over.
Her vil temaet være ”reproduktion”, hvor dyrlæge Lisa Zimmermann fra Højgård hestepraksis Mors, vil fortælle om hvordan du kan klargøre din hoppe før bedækning eller inseminering, hoppens cyklus og de forskellige muligheder indenfor reproduktion.
Christina, som står for den daglige pasning af hestene på stedet, vil vise rundt og fortælle om hvordan Stutteri Limfjorden startede, stedes heste, avlsmål, udvælgelse og matchning af hopper og hingst, vise videoer af folinger og hvis vi er heldige skal vi måske se de første nye skud på stammen, i en lang historie inden for avl af Limfjordens heste.
Pris:
Medlem børn u/16 år: 30 kr.
Medlem voksen: 50
Ikke-medlem børn u/16 år: 50 kr.
Ikke-medlem voksen: 70 kr.
Hrimfaxa vil stå for middagsmad og forfriskninger på dagen, som er inkluderet i prisen.
Tilmelding på sms 28188196 senest d. 18 april