top med logo2

Lørdag den 21. oktober 2017 fra kl. 11:00 til 15:00 afholder Stutteri Legind ved Mette og Bo Sørensen

”drive in” ridekursus for alle interesserede islænderryttere på Nykøbing Mors Ridecenter, Frueled 74, 7900 Nykøbing M.

Da Stutteri Legind pt. Ikke har flere salgsheste at præsenter, måtte den planlagte salgsshow aflyses. Men da der er bestilt og lejet faciliteterne på Nykøbing Mors Ridecenter, skal der ske noget spændende alligevel. 

Derfor arrangeres en ”drive in” ridekursus på stedet, for alle interesserede islænderryttere, hvor man kan komme med sin hest mellem kl. 10 og 15 og modtage undervisning af Mette og Bo.

Hvad skal man gøre, hvis man ønsker at deltage?


Du melder dig til ved at sende en pb på Facebook eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. I beskeden skriver du lige hvad du har brug for hjælp til samt det tidspunkt du ønsker.
Vi melder tilbage med en plan/tidspunkt efterfølgende.

Hvad kan du forvente:

Undervisning, instruktion og vejledning om hvordan du udvikler din hest i den retning du ønsker. Det vil sige, vi udfolder enkle teknikker, der hjælper med at udvikle din hest, som en stærk og balanceret gangartshest. Du har din egen telefon eller kamera med, så vi også kan illustrere og angive øvelserne og planen helt praktisk så du kan arbejde videre når du kommer hjem. 

Pris:

200 dkr for en 30 minutters lektion, som kan deles af 2 rytter.

 

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…